Batteri & eldrivna momentverktyg

LITHIUM SERIES® II är vår nästa innovativa generation av momentverktyg. Omkonstruerad från grunden med utökade funktioner, hållbarhet och intuitiv användbarhet.

Det lätta 36 volts batteridrivna verktyget med kapacitet upp till 6 779 Nm, är den optimala lösningen för kraft och flexibilitet vid industriella arbeten med skruvförband. Momentverktyget kan användas med vanliga hylsor, Hytorc washer och Hytorc nut.

LION GUN en prisvärd momentdragare med inbyggd datalagring. Ställ in ditt önskade vridmoment på momentverktygets display och tryck på avtryckaren. Du får ett exakt repeterbart vridmoment utan störande buller eller vibration.

Hydrauliska 

MXT+ kombinerar det bästa av HYTORCs originalverktyg med den senaste avancerade tekniken som inkluderar centrummothåll, automatisk frigöringsfunktion och en ny cykelräknare. MXT+ är tillverkat av höglegerat material för tuff industriell användning och repeterbar prestanda. Bra blir bättre!

ICE® är effekten av 50 års forskning och utveckling tillägnad industriell skruvdragning. ICE är det mest avancerade hydrauliska momentverktyg som finns idag.

STEALTH® är branschens mest avancerade momentverktyg för trånga utrymmen. Den smala designen passar där andra verktyg inte kommer åt. Det har en kraftenhet med dubbla kolvar som ger snabbare rörelser. Verktyget är kompatibelt med Hytorc Washer system och Hytorc Nut. STEALTH kan med fördel användas för underhållsarbeten där det är svårtillgängligt med traditionella verktyg.

AVANTI® hydraulverktyg erbjuder det bredaste intervallet av momentområde med maxmoment på 187683 Nm i sitt största utförande. Med tiotusentals i bruk världen över är AVANTI den pålitliga lösningen för nästa generations momentdragning.

MXT® / MXT® SA är världens mest sålda momentverktyg med över hundra tusen i bruk världen över. Sedan 1990 har det signaturblå verktyget representerat kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet. Allt från de högsta berg-och dalbanorna till världens största broar har monterats med vår MXT.

VERSA® är ett momentverktyg med brett användningsområde för diverse underhåll och arbete med stora moment och hög precision. VERSA har en simpel ”tre rörliga delar” design som skapades av oss för över 30 år sedan. Över åren har det kontinuerligt förbättrats och är idag det mest beprövade hydrauliska momentverktyget i världen.

Pneumatiska

JGUN® DIGITAL är världens första pneumatiska momentverktyg med digital avläsning och utan traditionell FRLenhet. Till skillnad från andra system med FRL så slipper du ett separat filter, regulator och smörjning genom den patenterade designen. Det ger ett enklare och mer mobilt verktyg.

JGUN® DUAL SPEED är det enda pneumatiska momentverktyget som ger dig flexibiliteten att köra i ett snabbt transportläge och därefter ställa om till momentläge.

JGUN® SINGLE SPEED ger dig erforderligt moment utan rekylkrafter och utan att skada muttrar som andra system inte klarar av. Traditionella mutterknackare har alltför mycket vibration och buller som sedermera har förbjudits på många arbetsplatser. jGun SINGLE SPEED körs med snäva momenttoleranser och använder våra enkla och funktionella mothållsarmar.