Produktsortiment

Du är alltid varm välkommen att kontakta oss. Men läs gärna igenom frågor och svar innan du kontaktar oss. Kanske vi redan har besvarat din fråga? Hittar du inte svaret där fortsätter du givetvis med kontaktformuläret här nedanför, så svarar vi på din fråga.

Vår produktkatalog finns tillgänglig för nedladdning här.

Sortiment

Visar 1–10 av 49 resultat

 • Hytorc J-WASHER

  HYTORC J-WASHER

  Vår nya HYTORC J-Washer tar HYTORC till nästa nivå genom att lägga till en låsfunktion som minimerar risken för lossningen av skruvförband under dynamiska belastningar. Med placeringen av räfflade ytor förhindrar den nya reaktionsbrickan att fästelement lossnar och samtidigt ger den alla fördelarna som vår traditionella HYTORC Washer så som säkerhet, hastighet och verktygens livslän...

 • Hytorc Washer

  HYTORC WASHER

  HYTORC Washer är den enklaste uppgraderingen för omedelbara förbättringar av säkerhet, hastighet och noggrannhet. Det unika patenterade systemet eliminerar behovet av mothållsarmar och andra anpassade fixturer som krävs för att hålla verktyg på plats. Dessutom minskar den precisionsbearbetade ytan variationen i skruvbelastningen över flänsen vilket resulterar i förbättrad noggrannh...

 • LITHIUM SERIES® II

  LITHIUM SERIES® II

  LITHIUM SERIES® II är vår nästa innovativa generation av momentverktyg. Omkonstruerad från grunden med utökade funktioner, hållbarhet och intuitiv användbarhet. Det lätta 36 volts batteridrivna verktyget med kapacitet upp till 6 779 Nm, är den optimala lösningen för kraft och flexibilitet vid industriella arbeten med skruvförband. Verktyget kan användas med vanliga hylsor,

 • Lion Gun

  LION GUN®

  LION GUN en prisvärd momentdragare med inbyggd datalagring. Ställ in ditt önskade vridmoment på verktygets display och tryck på avtryckaren. Du får ett exakt repeterbart vridmoment utan störande buller eller vibration.

 • ICE

  ICE®

  ICE är effekten av 50 års forskning och utveckling tillägnad industriell skruvdragning . ICE är det mest avancerade hydrauliska momentverktyg som finns idag.

 • STEALTH

  STEALTH®

  STEALTH är branschens mest avancerade verktyg för trånga utrymmen. Den smala designen passar där andra verktyg inte kommer åt. Det har en kraftenhet med dubbla kolvar som ger snabbare rörelser. Verktyget är kompatibelt med Hytorc Washer system och Hytorc Nut. STEALTH kan med fördel användas för underhållsarbeten där det är svårtillgängligt med traditionella verktyg.

 • jGun DIGITAL

  jGUN® DIGITAL

  jGun DIGITAL är världens första pneumatiska momentverktyg med digital avläsning och utan traditionell FRLenhet. Till skillnad från andra system med FRL så slipper du ett separat filter, regulator och smörjning genom den patenterade designen. Det ger ett enklare och mer mobilt verktyg.

 • HYTORC VECTOR FA / VECTOR FA-DOC

  Världens mest avancerade hydraulpump. VECTOR är den första pumpen med LCD skärm i handkontrollen och automatisk tryckreglering. Vår VECTOR serie gör industriell skruvdragning mer intuitiv och smartare än någonsin. VECTOR FA med helautomatik och VECTOR FA-DOC med helautomatik och dokumentation.

 • HY-AIR

  HY-AIR

  Vår HY-AIR är en 3-stegs pump designad för att minska cykeltiden och förbättra produktiviteten. En kompakt design med en valmöjlighet mellan 5,1 l respektive 7,6 l tank gör att även denna når en effektiv vikt och mobilitet. Enkla kontroller kortar förberedelsetider och den uppgraderbara halvautomatiska funktionen gör det möjligt för operatören att arbeta snabbare och enklare.

 • LITHIUM SERIES

  LITHIUM SERIES®

  LITHIUM SERIES är den ultimata lösningen för portabilitet och bekvämlighet vid industriella arbeten med skruvförband. Med världens första 36-volts industriella batterisystem är dessa verktyg redo för tungt industriellt bruk. Den lätta designen och kapabiliteten till två hastigheter gör detta system till valet för industriellt underhåll och produktionsmiljöer över hela världen.

Produktnyheter direkt in i mailkorgen?

Ta del av nyheter från Hytorc före alla andra.