Kundfokuserad verkstads och kalibreringstekniker till Hytorc!

Vi letar efter en person med stort engagemang och glädje. Du trivs med att planera och arbeta självständigt och får energi av ett högt tempo. Känner du igen dig?

Om oss
Hytorc Power Systems AB är en av Sveriges största leverantörer av hydraulisk, pneumatisk och elektrisk momentutrustning. Vi erbjuder våra kunder innovativa lösningar i mycket hög kvalitet.

I vårt produktsortiment ingår även klassiska industriverktyg, handverktyg, lyft-och verkstadshydraulik, smörjmedel och verktygstillbehör till industrin.

Kunder återfinns bland annat inom vindkraft, olja, petrokemi, stål, gruv- och varvsindustri. Hytorc är representerade i hela världen och vår utveckling, konstruktion och distribution sker från USA.

Om tjänsten
Vi expanderar och behöver förstärka vår organisation i Falkenberg.

Du arbetar nära kollegor men självständigt för att lösa våra kundönskemål.

Arbetet innefattar bland annat felsökning, reparation, underhåll och kalibrering av mekanisk, pneumatisk, hydraulisk och elektronisk utrustning.

Du kommer att ha en nära kontakt med kunder och bistå med teknisk support.

Om dig
Vi ser att du är en prestigelös person som gillar att arbeta. Du har kunden i fokus genom hög servicenivå och god teknisk kunskap. Vi ser att du är hungrig på att lära nytt och ständigt utvecklas.

God datorvana och god kunskap i svenska och engelska är ett krav. Vi tror du bor i Falkenberg med omnejd.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med starka varumärken och blir en viktig pusselbit i vår organisation. Att vilja är att kunna! Det är vi i gemenskap som sätter gränsen för vad vi lyckas med.

Kontor är beläget strax utanför centrala Falkenberg.

Urvalsprocess och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan dock senast 14/1.

Välkommen med din ansökan via mejl till max.hovek@hytorc.se

Frågor?

Ring gärna Max. Tel. 073 – 783 32 07