Kundfokuserad verkstads och kalibreringstekniker till Hytorc!

Vi söker dig med stort engagemang och glädje. Du trivs med att planera och arbeta självständigt och får energi av ett högt tempo. Känner du igen dig? 

Om oss

Hytorc Power Systems AB är en av Sveriges största leverantörer av hydraulisk, pneumatisk och elektrisk momentutrustning. Vi erbjuder våra kunder innovativa lösningar i mycket hög kvalitet.

I vårt produktsortiment ingår även klassiska industriverktyg, handverktyg, lyft-och verkstadshydraulik, smörjmedel och verktygstillbehör till industrin.

Kunder återfinns bland annat inom vindkraft, olja, petrokemi, stål, verkstad, process, gruv- och varvsindustri. Hytorc är representerade i hela världen och vår utveckling, konstruktion och distribution sker från USA och Tyskland.

Om tjänsten

Vi expanderar och behöver förstärka vår organisation i Falkenberg.

Du arbetar nära kollegor men självständigt för att lösa våra kundönskemål.

Arbetet innefattar bland annat felsökning, reparation, underhåll och kalibrering av mekanisk, pneumatisk, hydraulisk och elektronisk utrustning.

Du kommer att ha nära kontakt med kunder och bistå med teknisk support.

Om dig

Vi ser att du är en prestigelös person som gillar att arbeta. Du har kunden i fokus genom hög servicenivå och god teknisk kunskap. Vi ser att du är hungrig på att lära nytt och ständigt utvecklas.   

God datorvana och god kunskap i svenska och engelska är ett krav. Vi tror du bor i Falkenberg med omnejd.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med starka varumärken och blir en viktig pusselbit i vår organisation. Att vilja är att kunna! Det är vi i gemensamt som sätter gränsen vad vi lyckas med.

Kontor är beläget strax utanför centrala Falkenberg.   
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan dock senast 5/11.

Välkommen med din ansökan via mejl till info@hytorc.se 

Frågor?

Ring Max. Tel. 073 – 783 32 07