Kundfokuserad administratör till Hytorc!

Vi söker dig med stort engagemang och glädje. Du gillar högt tempo och ger energi till teamet. Känner du igen dig? 

Om oss

Hytorc Power Systems AB är en av Sveriges största leverantörer av hydraulisk, pneumatisk och elektrisk momentutrustning. Vi erbjuder våra kunder innovativa lösningar i mycket hög kvalitet.

I vårt produktsortiment ingår även klassiska industriverktyg, handverktyg, lyft-och verkstadshydraulik, smörjmedel och verktygstillbehör till industrin.

Kunder återfinns bland annat inom vindkraft, olja, petrokemi, stål, verkstad, process, gruv- och varvsindustri. Hytorc är representerade i hela världen och vår utveckling, konstruktion och distribution sker från USA och Tyskland.

Om tjänsten

Vi tar nu nästa steg mot expansion och behöver förstärka teamet med en administratör.  

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innefatta marknadsfokuserande arbetsuppgifter, administrera webshop och vårt kvalitetssystem. Du kommer hålla nära kontakt med både leverantörer och kunder.

Kvalifikationer

Erfarenhet av administrativt arbete, marknadsnära kundsupport eller liknande roll. 

Vi ser en fördel om du arbetat i Visma och bl.a. har erfarenhet från arbete med webshop samt ISO-ledningssystem. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och gärna även Accessdatabas. God kommunikationsförmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska.  

Om dig

Vi ser att du är prestigelös, full av energi och gillar att arbeta. Du finner och söker nya behov av arbetsinsatser och har kunden i fokus. Du har förmåga att arbeta självständig och i team.

Du har hög fokus på detaljer, noggrannhet och är organiserad med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

Det viktigaste av allt! – Du ser möjligheter och inte begränsningar. Att vilja är att kunna!

Vi tror du bor i Falkenberg med omnejd.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med starka varumärken och blir en viktig pusselbit i vårt team. Det är vi i gemensamt som sätter gränsen vad vi lyckas med.  Kontoret är beläget nära E6, strax utanför centrala Falkenberg.  Urvalsprocess och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan dock senast 22: a mars.

Frågor? Ring Mikael tel. 0702-885501

Välkommen med din ansökan via mejl till mikael.lunneryd@hytorc.se     

Vi använder oss av extern rekryterare vid denna anställningsprocess