Kundfokuserad teknisk säljare med industriell erfarenhet sökes

Kundfokuserad teknisk säljare med industriell erfarenhet till Hytorc!

Vi letar efter en person med stort engagemang och glädje och som drivs av att skapa långsiktiga relationer och affärer. Du trivs med att planera och arbeta självständigt och får energi av ett högt tempo. Känner du igen dig?

Om oss

Hytorc Power Systems AB är en av Sveriges största leverantörer av hydraulisk, pneumatisk och elektrisk momentutrustning. Vi erbjuder våra kunder innovativa lösningar i mycket hög kvalitet. I vårt produktsortiment ingår även klassiska industriverktyg, handverktyg, lyft-och verkstadshydraulik, smörjmedel och verktygstillbehör till industrin. Kunder återfinns bland annat inom vindkraft, olja, petrokemi, stål, gruv- och varvsindustri. Hytorc är representerade i hela världen och vår utveckling, konstruktion och distribution sker från USA.

Om tjänsten

Vår trogna och kompetenta medarbetare Kenneth blir tidsmiljonär (pensionär) framöver och vi kommer nu i god tid söka efter hans efterträdare som vill och kan utveckla försäljningen vidare. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och tillträde efter överenskommelse. Distriktet löper från Örnsköldsvik i norr till Jönköping i söder.

Som teknisk säljare hos oss innebär de dagliga uppgifterna att presentera och sälja in våra erbjudanden som är försäljning av verktyg, uthyrning, service, kalibrering och utbildning. Du ska även bygga upp kompetens och ge råd om rätt teknisk lösning. Tjänsten är resande.

Om dig

Vi ser att du är en person som vill utveckla vår verksamhet vidare i nära relation med befintliga och nya kunder. Du har kunden i fokus genom hög servicenivå i kombination med god teknisk kunskap. Du har förmåga att skapa långsiktiga och goda relationer och du drivs av att nå uppsatta mål. Du gillar mötet med kunden, har ett brett kontaktnät och är van vid uppsökande verksamhet.

Körkort är ett krav samt datorvana och god kunskap i svenska. Branschvana är meriterande, dock inget krav. Vi tror det är en fördel om du bor centralt i distriktet.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med starka varumärken i ett spännande och viktigt affärsområde. Du kommer till ett team där vi skapar vår egen framtid. Kontor är beläget i Falkenberg där support finns att tillgå. Kompetens och kollegor finns även att tillgå i bl.a. Norge och USA.
Det är bara din personlighet som sätter gränsen för vad vi lyckas med.

Urvalsprocess och interjuver sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan dock senast 21/9

Välkommen med din ansökan via mejl till mikael@hytorc.se

Frågor?

Ring gärna Mikael, platschef Sverige tel. 0702-885501

Vi stärker och breddar vår produktportfölj med Larzep hydraulik

LARZEP högtryckshydraulik
Larzep är en välkänd tillverkare av högtryckshydraulik och tillverkar sedan 1940 produkter i världsklass.
Tillverkningen sker i norra Spanien där deras moderna fabrik tillhandahåller snabb och tillförlitlig produktion.
Deras långa erfarenhet och nära produktion resulterar i hög effektivitet, flexibilitet och stora möjligheter att anpassa lösningar utifrån kundens behov.

Produkterna är utformade för att täcka flertalet industriella applikationer och för att lösa uppgiften på ett enkelt och ekonomiskt vis.

Se Larzeps produktutbud i produktöversikten/katalogen nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning för just dina behov!

 

Klicka här för att läsa mer

Lion Gun – Ett verktyg för alla

Hytorc Lion Gun är en renodlad momentdragare som används utan hydraulslang, elkabel eller luftslang.
Ett prisvärt precisionsverktyg som arbetar utan slag och med låg ljudnivå.

Lion Gun erbjuds med momentområden från och med 34Nm vilket ger en helt ny grupp av användare möjlighet att använda produkter från Hytorc.
Ange ditt önskade vridmoment på verktygets display och håll in avtryckaren för att få ett exakt, repeterbart vridmoment utan överdrivna ljudnivåer eller vibrationer.

 

Klicka här för att läsa mer!

Ny revolutionerande teknik – Digital JGun

Digital-jGun thumb

Vår nya Digital JGun pneumatiska momentverktyg är utformad för att på ett säkert och korrekt sätt leverera rätt moment. Detta sker med hjälp av en patenterad planetväxel och där till lämplig mothållsarm eller vårt patenterade HYTORC Z-system för mothållsfri dragning.

Verktyget har en inbyggd filterregulator och genom användning av korrosionsbeständiga komponenter krävs inte kontinuerlig smörjning. Detta tar bort behovet av en extern FRL (filter, regulator och dimsmörjning).

Verktyget har en inbyggd momenttabell som syns i displayen och därigenom ställs den integrerade regulatorn enkelt på önskat moment. Inbyggd är även ljuddämparen.

Klicka här för att läsa mer

Säkerhet, spårbarhet & enkelhet

CISVi använder nu en ny teknik för din säkerhet: CEJN INFORMATION SYSTEM (CiS) – en spårningslösning där varje slangsats har en individuell märkning och spårbarhet utifrån Near Field Communication (NFC *).  Detta innebär att du inte bara kan kolla tekniska data, utan dessutom se en uppdaterad historielogg: när slangen trycktestades för första gången, när den testades senast och när det är dags att ta den ur tjänst.

Här läser du mer om CiS

 

Vi kan nu erbjuda provtryckning av slang med certifikat och full spårbarhet.
Vill du göra det enkelt så kan du prenumerera på denna tjänst så håller vi koll och kallar in när det är dags för provtryckning.

Här läser du mer om provtryckning och prenumeration

Inlagt den av & inlagt under HMS.

Ny teknik med batteri

En snabb, kraftfull och smidig momentdragare utan hydraulslangar, elkabel eller luftslang.Lithium
Använder du den dessutom med Hytorcs patenterade åtdragningssystem Washer-Z så får du en maskin helt utan mothållsarm.

Den bästa och mest säkra batteridrivna momentdragare som finns på marknaden.

läs mer här

 

 

Inlagt den av & inlagt under el.