Välkommen att besöka oss i Karlstad 22-23 januari

Är du nyfiken, vill provköra och få förklarat prestandan på våra två batterimaskiner är du hjärtligt välkommen att besöka vår monter.

Under 2020 finner du oss också representerade i:
Uppsala 12-13 februari
Göteborg 10-13 mars
Skellefteå 25-26 mars
Oskarshamn 13-14 maj
Södertälje 27-28 maj
Lund 9-10 september
Kiruna 4-5 november
Örebro 18-19 november

Lion Gun – Ett verktyg för alla

Hytorc Lion Gun är en renodlad momentdragare som används utan hydraulslang, elkabel eller luftslang.
Ett prisvärt precisionsverktyg som arbetar utan slag och med låg ljudnivå.

Lion Gun erbjuds med momentområden från och med 34Nm vilket ger en helt ny grupp av användare möjlighet att använda produkter från Hytorc.
Ange ditt önskade vridmoment på verktygets display och håll in avtryckaren för att få ett exakt, repeterbart vridmoment utan överdrivna ljudnivåer eller vibrationer.

 

Klicka här för att läsa mer!

Säkerhet, spårbarhet & enkelhet

CISVi använder nu en ny teknik för din säkerhet: CEJN INFORMATION SYSTEM (CiS) – en spårningslösning där varje slangsats har en individuell märkning och spårbarhet utifrån Near Field Communication (NFC *).  Detta innebär att du inte bara kan kolla tekniska data, utan dessutom se en uppdaterad historielogg: när slangen trycktestades för första gången, när den testades senast och när det är dags att ta den ur tjänst.

Här läser du mer om CiS

 

Vi kan nu erbjuda provtryckning av slang med certifikat och full spårbarhet.
Vill du göra det enkelt så kan du prenumerera på denna tjänst så håller vi koll och kallar in när det är dags för provtryckning.

Här läser du mer om provtryckning och prenumeration

Larzep hydraulik

LARZEP högtryckshydraulik
Larzep är en välkänd tillverkare av högtryckshydraulik och tillverkar sedan 1940 produkter i världsklass.
Tillverkningen sker i norra Spanien där deras moderna fabrik tillhandahåller snabb och tillförlitlig produktion.
Deras långa erfarenhet och nära produktion resulterar i hög effektivitet, flexibilitet och stora möjligheter att anpassa lösningar utifrån kundens behov.

Produkterna är utformade för att täcka flertalet industriella applikationer och för att lösa uppgiften på ett enkelt och ekonomiskt vis.

 

Klicka här för att läsa mer

Allt i ett – Digital JGun

Digital-jGun thumb

Vår nya Digital JGun pneumatiska momentverktyg är utformad för att på ett säkert och korrekt sätt leverera rätt moment. Detta sker med hjälp av en patenterad planetväxel och där till lämplig mothållsarm eller vårt patenterade HYTORC Z-system för mothållsfri dragning.

Verktyget har en inbyggd filterregulator och genom användning av korrosionsbeständiga komponenter krävs inte kontinuerlig smörjning. Detta tar bort behovet av en extern FRL (filter, regulator och dimsmörjning).

Verktyget har en inbyggd momenttabell som syns i displayen och därigenom ställs den integrerade regulatorn enkelt på önskat moment. Inbyggd är även ljuddämparen.

Klicka här för att läsa mer