Kundfokuserad teknisk säljare med industriell erfarenhet sökes

Kundfokuserad teknisk säljare med industriell erfarenhet till Hytorc!

Vi letar efter en person med stort engagemang och glädje och som drivs av att skapa långsiktiga relationer och affärer. Du trivs med att planera och arbeta självständigt och får energi av ett högt tempo. Känner du igen dig?

Om oss

Hytorc Power Systems AB är en av Sveriges största leverantörer av hydraulisk, pneumatisk och elektrisk momentutrustning. Vi erbjuder våra kunder innovativa lösningar i mycket hög kvalitet. I vårt produktsortiment ingår även klassiska industriverktyg, handverktyg, lyft-och verkstadshydraulik, smörjmedel och verktygstillbehör till industrin. Kunder återfinns bland annat inom vindkraft, olja, petrokemi, stål, gruv- och varvsindustri. Hytorc är representerade i hela världen och vår utveckling, konstruktion och distribution sker från USA.

Om tjänsten

Vår trogna och kompetenta medarbetare Kenneth blir tidsmiljonär (pensionär) framöver och vi kommer nu i god tid söka efter hans efterträdare som vill och kan utveckla försäljningen vidare. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och tillträde efter överenskommelse. Distriktet löper från Örnsköldsvik i norr till Jönköping i söder.

Som teknisk säljare hos oss innebär de dagliga uppgifterna att presentera och sälja in våra erbjudanden som är försäljning av verktyg, uthyrning, service, kalibrering och utbildning. Du ska även bygga upp kompetens och ge råd om rätt teknisk lösning. Tjänsten är resande.

Om dig

Vi ser att du är en person som vill utveckla vår verksamhet vidare i nära relation med befintliga och nya kunder. Du har kunden i fokus genom hög servicenivå i kombination med god teknisk kunskap. Du har förmåga att skapa långsiktiga och goda relationer och du drivs av att nå uppsatta mål. Du gillar mötet med kunden, har ett brett kontaktnät och är van vid uppsökande verksamhet.

Körkort är ett krav samt datorvana och god kunskap i svenska. Branschvana är meriterande, dock inget krav. Vi tror det är en fördel om du bor centralt i distriktet.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med starka varumärken i ett spännande och viktigt affärsområde. Du kommer till ett team där vi skapar vår egen framtid. Kontor är beläget i Falkenberg där support finns att tillgå. Kompetens och kollegor finns även att tillgå i bl.a. Norge och USA.
Det är bara din personlighet som sätter gränsen för vad vi lyckas med.

Urvalsprocess och interjuver sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan dock senast 21/9

Välkommen med din ansökan via mejl till mikael@hytorc.se

Frågor?

Ring gärna Mikael, platschef Sverige tel. 0702-885501